Időszaki kiállítások


Kiskunfélegyháza várossá nyilvánításának 250. évfordulója alkalmából a város önkormányzata jubileumi képeskönyvet jelentetett meg, azzal a céllal, hogy legyen mit átadni a következő generációnak.
2024.április.25. Csütörtök
Bővebben
Tisztelettel meghívjuk Önt Kiskunfélegyháza várossá nyilvánításának 250. évfordulója alkalmából "A szép félegyháza" című kiállítás megnyitójára, a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány Gálfalvi termébe.
2024.április.15. Hétfő
Bővebben
Január 23-án a Lakiteleki Népfőiskola és a Magyar Nemzeti Múzeum megnyitotta Madách 200 - Jelenetek a Tragédiából címmel kiállítását. A Népfőiskola Lakodalmas házában megtekinthető kiállítás Szabó Tamás ötvös és Szabó Imrefia Béla szobrászművész által készített éremsorozatot mutatja be.
2024.január.26. Péntek
Bővebben
Madách 200. Jelenetek a Tragédiából címmel nyílt éremkiállítás a Lakitelek Népfőiskolán a magyar kultúra napja alkalmából. A Magyar Nemzeti Múzeum kamarakiállítása Madách Imre legjelentősebb művének kortárs művészeti reflexiójára épül.
2024.január.25. Csütörtök
Bővebben
A Lakiteleki Népfőiskola és a Magyar Nemzeti Múzeum tisztelettel meghívja Önt a Madách 200. Jelenetek a Tragédiából című kamarakiállítás megnyitójára.
2024.január.22. Hétfő
Bővebben
Tizenegy művész érkezett Lakitelekre a festészeti alkotótáborba, és az elkészült alkotásaikból szeptember 2-án kiállítás nyílt, amelyet Petőfi Sándor versei ihlettek. A képzőművészek augusztus 25. óta dolgoztak a képeken a magyar költő 200. születésnapja alkalmából.
2023.szeptember.05. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek